Wat is Walls2Paint?

De klikbare wandpanelen
die altijd goed uit de verf komen!

Snel en stofvrij een strakke wand

Wilt u snel en stofvrij een nagenoeg naadloze wand opzetten? En wilt u vervolgens vrij zijn in de keuze voor de kleur waarmee u deze wand afwerkt? Dan is Walls2Paint hét systeem voor uw project.

Walls2Paint is een nieuw en innovatief wandpanelensysteem waarmee u snel, en zonder veel handelingen, binnenmuren verfraait of grote ruimtes opdeelt. Ideaal voor bijvoorbeeld renovatie, nieuwbouw of utiliteitsbouw.

U bespaart tijd en geld

Het opbouwen van een wand met Walls2Paint gaat razendsnel. Tijdens het proces zijn maar weinig werkzaamheden nodig. Dankzij een slim ontwerp klikt u de panelen eenvoudig aan elkaar. Het plaatmateriaal is bovendien erg licht en makkelijk in te korten. Door de snelheid van werken bespaart u veel tijd en daarmee geld. Binnen een paar uur is de ruimte weer gebruiksklaar. En kunt u in hetzelfde vertrek desgewenst al verder met de volgende klus.

Schoon werken met Walls2Paint

Bijkomend voordeel van werken met Walls2Paint is dat het maar weinig afval en stof geeft. U krijgt hetzelfde strakke resultaat als bij gips, maar u hoeft niet af te plakken, te stuken, op te ruimen of schoon te maken. Ook dat scheelt tijd en zorgt dat u sneller weer verder kunt.

walls2paint - zwart witte ruimte

Waarom kies je voor Walls2Paint?

Alle voordelen op een rij

Waarom kies je voor Walls2Paint?

Recreatiebouw en Prefab

Recreatiewoningen worden tegenwoordig steeds smaakvoller ingericht. Mensen willen zelf de sfeer van hun recreatiewoning bepalen. Kleurgebruik maakt daarbij een groot verschil. De woonkamer een andere kleur dan de gang? Een gekleurde accentwand in de slaapkamer? Walls2Paint biedt de mogelijkheid snel een strakke wand te plaatsen, die vervolgens in iedere gewenste kleur geschilderd kan worden.

De voordelen voor Recreatiebouw en Prefab:

  • Transportbestendig
  • Licht van gewicht
  • Uitermate geschikt voor seriematige bouw

 

Albert Klein, inkoper bij chaletbouwer Duntep over walls2paint: “Steeds meer mensen willen een geheel gladde wand. Daar is dit product perfect voor. Plaatsen, sauzen en klaar.

walls 2 paint - direct klaar om over te schilderen

Renovatie

Iedere ruimte in uw woning verdient het om afgewerkt te worden in dezelfde kwaliteit als uw woonkamer. Echter kan het stuken van alle ruimtes in uw huis al snel een kostbare aangelegenheid worden. Dankzij Walls2Paint is het realiseren van hoogwaardige wandafwerking van al uw ruimtes goedkoper en eenvoudiger dan u zou denken!

Het renoveren van de wanden in uw ruimte met Walls2Paint gaat snel en in tegenstelling tot bijvoorbeeld stuken niet gepaard met veel rommel. Overlast tijdens een renovatie behoort met Walls2Paint dus tot de verleden tijd.

De voordelen van Walls2Paint voor renovatie:

  • Gladde afwerking van iedere wand
  • Direct over de oude wand te plaatsen
  • Makkelijk te vervangen bij schade
Walls2Paint

Zoek uw verkooppunt

U wilt eerst een voorbeeld zien? Vraag uw monsters aan.

Indien u meer informatie wenst over de kant en klare wandpanelen van Walls2Paint kunt u via onderstaande knoppen monsters en documentatie bestellen, deze worden per post naar u verzonden. Het is ook mogelijk om de documentatie van Walls2Paint digitaal op te slaan.