Waarom Walls2Paint?

De klikbare wandpanelen
die altijd goed uit de verf komen!

Snel en stofvrij een strakke wand

Wilt u snel en stofvrij een nagenoeg naadloze wand opzetten? En wilt u vervolgens vrij zijn in de keuze voor de kleur waarmee u deze wand afwerkt? Dan is Walls2Paint hét systeem voor uw renovatieproject.

Walls2Paint is een nieuw en innovatief wandpanelensysteem waarmee u snel, en zonder veel handelingen een muur prepareert voor schilderwerk of behangen. Ideaal voor bijvoorbeeld renovatie, nieuwbouw of utiliteitsbouw.

U bespaart tijd en geld

Het opbouwen van een wand met Walls2Paint gaat razendsnel. Dankzij het slimme ontwerp klikt u de panelen eenvoudig aan elkaar. Het plaatmateriaal is bovendien erg licht en gemakkelijk in te korten. Door de snelheid van werken bespaart u veel tijd en daarmee geld. Binnen een paar uur is de ruimte bovendien weer gebruiksklaar. Minimale overlast dus.

Schoon werken met Walls2Paint

Bijkomend voordeel van werken met Walls2Paint is dat het maar weinig afval en stof oplevert. U krijgt hetzelfde strakke resultaat als bij gips, maar u hoeft niet af te plakken, te stucen, op te ruimen of schoon te maken. Ook dat scheelt tijd en zorgt ervoor dat u sneller weer verder kunt.

De voordelen van Walls2Paint op een rij:

Waarom Walls2Paint?

Recreatiebouw en Prefab

Mensen willen tegenwoordig zelf de sfeer van hun recreatiewoning bepalen, en kleurgebruik maakt daarbij een groot verschil. De woonkamer een andere kleur dan de gang? Een gekleurde accentwand in de slaapkamer? Met Walls2Paint plaatst u snel een strakke wand, die u vervolgens in iedere gewenste kleur kunt schilderen of behangen.

De voordelen voor Recreatiebouw en Prefab:
  • transportbestendig
  • licht van gewicht
  • uitermate geschikt voor seriematige bouw
  • snel te verwerken

Albert Klein, inkoper bij chaletbouwer Duntep over Walls2Paint: Steeds meer mensen willen een geheel gladde wand. Daar is dit product perfect voor. Plaatsen, sauzen en klaar.

Renovatie

Iedere ruimte in uw woning verdient het om afgewerkt te worden in dezelfde kwaliteit als uw woonkamer. Het stucen van alle ruimtes in uw huis kan echter al snel een kostbare aangelegenheid worden. Dankzij Walls2Paint is het realiseren van hoogwaardige wandafwerking van al uw ruimtes goedkoper en eenvoudiger dan u zou denken!

Het renoveren van de wanden in uw ruimte met Walls2Paint gaat snel en, in tegenstelling tot bijvoorbeeld stucen, gaat het niet gepaard met veel rommel. Overlast tijdens een renovatie behoort met Walls2Paint dus tot de verleden tijd.

De voordelen van Walls2Paint voor renovatie:
  • gladde afwerking van iedere wand
  • direct over de oude wand te plaatsen
  • makkelijk te vervangen bij schade

Zoek uw verkooppunt

U wilt eerst een voorbeeld zien? Vraag uw monsters aan.

Indien u meer informatie wenst over de kant-en-klare wandpanelen van Walls2Paint kunt u via onderstaande knoppen monsters en documentatie bestellen. Deze worden per post naar u verzonden. Het is ook mogelijk om de documentatie van Walls2Paint digitaal op te slaan.