Snel aan de slag met Walls2Paint?

Verwerkingsvoorschriften

Lees de verwerkingsvoorschriften goed door. Alvorens te starten met montage dient u het product te controleren op eventuele mankementen.

Walls2Paint is een systeem van wandpanelen, die u snel rechtstreeks op een regelwerk bevestigt, en profielen waarmee u de hoeken en randen netjes afwerkt. Dankzij het ingenieuze ontwerp klikt u de panelen vrijwel naadloos aan elkaar. De panelen zijn voorzien van een speciale folie die direct over te schilderen is. Het eindresultaat is een gladde ondergrond, die u zonder aanbrengen van primer direct kunt overschilderen. Wat Walls2Paint echt uniek maakt, is dat u volledig vrij bent om zelf de afwerking te kiezen.

Walls2Paint Stappenplan

Plaats het regelwerk.

Zorg vóór plaatsing van het regelwerk voor een geventileerde, droge vlakke wand.

Plaats de panelen.

Maak eerste paneel op maat (start met de volle kant) en bevestig op het regelwerk. Houd bij de start ook rekening met een uitzettingsvoeg van 5 mm.

Bevestig de panelen middels de klikverbinding.

Het bevestigingsmateriaal dient in de daarvoor bestemde naad in de klikverbinding bevestigd te worden op de regels in het regelwerk. Daarnaast dienen de panelen verlijmd te worden.

Werk de wand af.

U kunt ervoor kiezen om de wandpanelen af te werken met behang, of met muurverf.

Plaatsen van Walls2Paint

Bekijk hieronder de verwerkingsfilm van de wandpanelen

Meer informatie is verkrijgbaar bij uw verkooppunt of www.retbouwproducten.nl

*RET Bouwproducten heeft geen invloed op de arbeidsomstandigheden van de gebruiker, zij zijn niet aansprakelijk voor verkeerd gebruik van de producten. RET Bouwproducten behoudt zich het recht voor om de specificaties zonder voorafgaande waarschuwing te wijzigen.

Specificaties

Basismateriaal: spaanplaat P4 (NS-EN 312)

Toplaag: overschilderbare folie

Kwaliteit: densiteit basismateriaal 715 kg/m³

Verlijming: interieur

Randen wand: tweezijdige klikverbinding

Productcertificaat: CE en E1

Milieucertificaat: PEFC™

Beschikbare formaten

*Omvang verpakking wijzigt per formaat

Zoek uw verkooppunt

U wilt eerst een voorbeeld zien? Vraag uw monsters aan.

Indien u meer informatie wenst over de kant-en-klare wandpanelen van Walls2Paint kunt u via onderstaande knoppen monsters en documentatie bestellen. Deze worden per post naar u verzonden. Het is ook mogelijk om de documentatie van Walls2Paint digitaal op te slaan.